Ziton udvider O&M flåden med nyt fartøj

31. maj 2019

ZITON har indgået en bareboatbefragtnings aftale med VROON om at chartre fartøjet MPI ENTERPRISE fra d. 28 maj 2019 til 31 marts 2021. ZITON har derefter mulighed for at erhverve fartøjet. Udvidelsen af flåden er en del af ZITONs strategi om at imødekommende skiftende markedsdynamik, hvor offshore vindmøller med en kapacitet på 7-10 MW bliver mere almindelige.

MPI ENTERPRISE vil være til rådighed for ZITONs kunder under eksisterende aftalevilkår. Desuden vil fartøjet blive benyttet til større komponentudskiftninger og udskiftning af vindmølleblade.

”Vi er meget glade for at se ENTERPRISE blive en del af vores flåde” udtaler ZITONs administrerende direktør Thorsten Jalk. ”Vi udvikler hele tiden vores forretning for at forblive en vigtig strategisk partner for vores kunder og med dette nye fartøj er der taget endnu et vigtigt skridt på vejen.”

”Det vil styrke vores mulighed for at servicere alle nuværende vindmøllemodeller i vindmøllepakker rundt om i Europa under forskellige forhold, herunder forskellige havbundsgrundlag, havniveauer, havne og forskellige driftsindstillinger” fortsætter han.

ENTERPRISE vil blive benyttet til ZITONs nuværende aftaler og andre kunder indenfor de kommende måneder.