TEAMET

Teamet hos BWB Partners har stor erfaring inden for private equity, investment banking og corporate strategy.

JACOB BERGENHOLTZ

MANAGING PARTNER

Jacob er Managing Partner i BWB Partners.

Han er formand for Investeringskomiteen i BWB Partners og medlem af bestyrelsen i iMPREG, SH Group, Weiss, System Frugt og ZITON.

Jacob har tidligere arbejdet for Boston Consulting Group i København, hvor han rådgav virksomheder inden for strategisk udvikling, og før det i Shell International i København, London og Hamborg med fokus på M&A og forretningsudvikling.

Jacob er MSc i Business Administration and Commercial Law (cand.merc.jur) fra Copenhagen Business School og University of British Columbia, Canada.

Download VCard

ESBEN BAY JØRGENSEN

PARTNER

Esben er Partner i BWB Partners og en af grundlæggerne af det tidligere Odin Equity Partners.

Han er medlem af Investeringskomiteen samt medlem af bestyrelsen i Hydratech Industries, Qubiqa, System Frugt, SH Group og ZITON.

Esben har tidligere arbejdet for Boston Consulting Group i Stockholm, San Francisco og København, hvor han rådgav virksomheder og private equity-selskaber inden for strategi, M&A og operationelle forbedringer. Han har desuden arbejdet for Alixpartners i London.

Esben er MSc fra Copenhagen Business School, McGill University, Montreal, og Università degli Studi di Siena, Italien.

Download VCard

JESPER WADUM NIELSEN

PARTNER

Jesper er Partner i BWB Partners og en af grundlæggerne af det tidligere Odin Equity Partners.

Han er medlem af Investeringskomiteen samt medlem af bestyrelsen i Holmris Group, Jupiter Bach, SSG, Heatex, iMPREG, Pedax og Transmedica.

Jesper har tidligere været partner i Polaris Private Equity og har desuden som konsulent i McKinsey & Co. rådgivet internationale virksomhedskunder. Han indledte karrieren med seks år i A.P. Møller-Mærsk Gruppen i finansielle lederstillinger, blandt andet i Hamborg som finanschef for gruppens tyske aktiviteter.

Jesper er MSc fra Handelshøjskolen i Århus og University of Technology, Sydney.

Download VCard

LARS THORSGAARD JENSEN

PARTNER

Lars er Partner i BWB Partners.

Han er medlem af bestyrelsen i SSG, Weiss, ZITON, Heatex og Transmedica. Sideløbende er Lars ansvarlig for at koordinere BWBs finansierings- og lånevilkår.

Lars har tidligere arbejdet for Carnegie Investment Banking i København, hvor han rådgav nordiske virksomheder om M&A og kapitalmarkedstransaktioner. Inden da arbejdede han to år i Morgan Stanley Investment Banking i London.

Lars er MSc i Management & Economics (cand.oecon.) fra Aarhus Universitet.

Download VCard

PETER JOHANSEN

DIRECTOR

Peter er Director i BWB Partners.

Han er medlem af bestyrelsen i Holmris Group, iMPREG, Pedax og Qubiqa samt observatør i bestyrelsen i Hydratech Industries. Sideløbende er Peter ansvarlig for at udvikle BWBs operationelle model.

Peter har tidligere arbejdet for Carnegie Investment Banking og Nordea Investment Banking med fokus på M&A og Equity Capital Markets.

Peter er MSc i Finansiering og Regnskab (cand.merc.fir) fra Copenhagen Business School.

Download VCard

NICOLAI VENNEKILDE

INVESTMENT MANAGER

Nicolai er Investment Manager i BWB Partners.

Han er bestyrelsesobservatør i Holmris Group og SH Group.

Nicolai har tidligere arbejdet for Carnegie Investment Bank med fokus på M&A og Equity Capital Markets samt som Analyst i BWB Partners.

Nicolai er uddannet MSc. i Applied Economics and Finance (cand.merc.aef) fra Copenhagen Business School.

Download VCard

SØREN FRIIS

ØKONOMIDIREKTØR

Søren er CFO og ansvarlig for BWB Partners fund management.

Søren har tidligere arbejdet fire år for Procuritas Private Equity som ansvarlig for fund management. Inden da arbejdede han fire år som økonomidirektør i henholdsvis en handelsvirksomhed og i en it-udviklingsvirksomhed. Han indledte karrieren med ti år hos P.J. Aarup Statsautoriserede Revisorer.

Søren er statsautoriseret revisor og MSc i skat, jura og regnskab.

Download VCard

AZAD SHIRVANI

ANALYTIKER

Azad er analytiker i BWB Partners. Han bistår investeringsteamet med forvaltning af porteføljeselskaber og analyse af investeringsmuligheder.

Download VCard

UFFE KRISTENSEN

ANALYTIKER

Uffe er analytiker i BWB Partners. Han bistår investeringsteamet med forvaltning af porteføljeselskaber og analyse af investeringsmuligheder.

Download VCard

MARIANNE DANIELSEN

BOGHOLDER

Marianne er bogholder i BWB Partners.

Hun har arbejdet med bogholderi og regnskab siden 1991, hovedsageligt i shippingbranchen.

Download VCard