TEAMET

Teamet hos BWB Partners har stor erfaring inden for private equity, investment banking og corporate strategy.

JACOB BERGENHOLTZ

MANAGING PARTNER

Jacob er Managing Partner i BWB Partners.

Han er medlem af bestyrelsen i managementselskabet BWB Partners P/S og medlem af bestyrelsen i Holmris B8, Hydratech Industries, SH Group og ZITON.

Jacob har tidligere arbejdet for Boston Consulting Group i København, hvor han rådgav virksomheder inden for strategisk udvikling, og før det i Shell International i København, London og Hamborg med fokus på M&A og forretningsudvikling.

Jacob er MSc i Business Administration and Commercial Law (cand.merc.jur) fra Copenhagen Business School og University of British Columbia, Canada.

Download VCard

LARS THORSGAARD JENSEN

PARTNER

Lars er Partner i BWB Partners.

Han er medlem af bestyrelsen i managementselskabet BWB Partners P/S og medlem af bestyrelsen i ZITON og Transmedica. Sideløbende er Lars ansvarlig for at koordinere BWBs finansierings- og lånevilkår.

Lars har tidligere arbejdet for Carnegie Investment Banking i København, hvor han rådgav nordiske virksomheder om M&A og kapitalmarkedstransaktioner. Inden da arbejdede han to år i Morgan Stanley Investment Banking i London.

Lars er MSc i Management & Economics (cand.oecon.) fra Aarhus Universitet.

Download VCard

PETER JOHANSEN

PARTNER

Peter er Partner i BWB Partners.

Han er medlem af bestyrelsen i managementselskabet BWB Partners P/S og medlem af bestyrelsen i Holmris B8, Jupiter Bach, Qubiqa og SH Group samt observatør i bestyrelsen i Hydratech Industries. Sideløbende er Peter ansvarlig for at udvikle BWBs operationelle model.

Peter har tidligere arbejdet for Carnegie Investment Banking og Nordea Investment Banking med fokus på M&A og Equity Capital Markets.

Peter er MSc i Finansiering og Regnskab (cand.merc.fir) fra Copenhagen Business School.

Download VCard

SØREN FRIIS

ØKONOMIDIREKTØR

Søren er CFO og ansvarlig for BWB Partners fund management.

Søren har tidligere arbejdet fire år for Procuritas Private Equity som ansvarlig for fund management. Inden da arbejdede han fire år som økonomidirektør i henholdsvis en handelsvirksomhed og i en it-udviklingsvirksomhed. Han indledte karrieren med ti år hos P.J. Aarup Statsautoriserede Revisorer.

Søren er statsautoriseret revisor og MSc i skat, jura og regnskab.

Download VCard

MARIANNE DANIELSEN

BOGHOLDER

Marianne er bogholder i BWB Partners.

Hun har arbejdet med bogholderi og regnskab siden 1991, hovedsageligt i shippingbranchen.

Download VCard

DANIEL SCHANDORFF NIELSEN

ANALYTIKER

Daniel er analytiker i BWB Partners. Han bistår investeringsteamet med forvaltning af porteføljeselskaber og analyse af investeringsmuligheder.

Download VCard

Mads Bøgholm

ANALYTIKER

Mads er analytiker i BWB Partners. Han bistår investeringsteamet med forvaltning af porteføljeselskaber og analyse af investeringsmuligheder.

Download VCard