SSG styrker sin position i Norden med nyt opkøb i Sverige

30. maj 2018

SSG A/S har med effekt 1. juni 2018 købt Corvara skadeservice og bliver hermed landsdækkende på skadeservice i Sverige. Corvara har 8 kontorer fordelt rundt omkring i Sverige og beskæftiger 159 medarbejdere med en omsætning på ca. 165 millioner svenske kroner. SSG Sverige består fremover af to brands, SSG Corvara og SSG Crendo.

SSG beskæftiger nu ca. 350 medarbejdere i Sverige inden for ejendomsservice og skadeservice. Der er gode synergier mellem de to forretningsområder, som supplerer hinanden godt. Med nyerhvervelsen har SSG styrket sin position i Norden betydeligt.

Sonny Nielsen, koncerndirektør i SSG siger: ”Jeg er stolt over, at vi er lykkedes med denne akkvisition. Kapitalfonden Accent, den tidligere ejer, kunne have solgt til flere aktører, men de valgte SSG, fordi de mener dette er det bedste sted for medarbejderne, og at SSG er kendt for at levere høj kvalitet og innovation i skadeservicebranchen. Jeg ser frem til at møde de svenske kunder og at udvikle den svenske skadeserviceforretning til at blive en markedsledende aktør, præcis som vi er det i Danmark og Norge”.