Personalenyt

7. juni 2016

BWB Partners styrker teamet med to udnævnelser og en nyansættelse.

LARS THORSGAARD JENSEN UDNÆVNT TIL PARTNER.

Lars Thorsgaard Jensen er udnævnt til Partner hos BWB. Lars har været hos BWB siden 2010 og før det hos først Morgan Stanley og siden Carnegie. Lars er en del af investeringsteamet for Scan Global Logistics, Transmedica, DBB Jack-up Services, SSG og Weiss. Lars har tidligere været en del af investeringsteamet på Novia som blev solgt til Aviator i 2011. Sideløbende er Lars ansvarlig for at koordinere BWBs finansieringsog lånevilkår. Lars Thorsgaard Jensen er 41 år, gift og har to børn.

PETER LYNGHØJ JOHANSEN UDNÆVNT TIL DIRECTOR.

Peter Lynghøj Johansen er udnævnt til Director hos BWB. Peter har været hos BWB siden 2012 og før det hos både Nordea og Carnegie. Peter er en del af investeringsteamet for Qubiqa, Hydratech Industries, Pedax, Bach Composite Industry samt iMPREG. Sideløbende er Peter ansvarlig for at udvikle BWBs operationelle model. Peter er 32 år og bor sammen med sin kæreste.

JEPPE BYGHOLM ANSAT SOM INVESTMENT MANAGER.

Jeppe Bygholm er ansat som Investment Manager hos BWB. Jeppe kommer fra en stilling som Vice President, Head of Corporate Development hos Haarslev Industries. Før det arbejdede Jeppe hos Sonion som Executive Management Assistant og hos Alfa Laval først som International Project Manager og siden som Global Business Manager. Jeppe Bygholm er 33 år, gift og har et barn.

Stort tillykke til Lars, Peter og Jeppe.

BWB-teamet