OM BWB PARTNERS

BWB Partners er et uafhængigt, ejer-ledet dansk investeringsselskab, som investerer i mindre og mellemstore virksomheder med en omsætning på op på mellem DKK 150m – DKK 750m og et stærkt potentiale for vækst.

BWB Partners er grundlagt i 2015 i forbindelse med reorganiseringen af de tidligere Odin Equity Partners’ fonde. Ved denne reorganisering blev investorkredsen fornyet, generationsskiftet i BWB Partners’ ledelse blev afsluttet, og investorerne tilførte yderligere kapital til fondene.

Ledelsen i BWB Partners består af Jacob Bergenholtz, Lars Thorsgaard Jensen og Peter Johansen.

FONDENE

BWB Partners P/S er managementselskab for to fonde, som investerer på vegne af danske og internationale investorer. Begge fonde er investeringsaktive og søger efter nye investeringer.

BWB Partners I har et kapitaltilsagn på DKK 1,3 mia., og BWB Partners II har et kapitaltilsagn på DKK 1,0 mia.

I forbindelse med fornyelse af investorkredsen i 2015 fik BWB Partners tilført yderligere kapital til investeringer i mindre og mellemstore danske virksomheder. Begge fondes levetid rækker år ud i fremtiden.

Managementselskabet (BWB Partners P/S) samt investeringsfondene BWB Partners I og BWB Partners II er registreret og derved kun begrænset underlagt FAIF forordningen. Årsregnskaber for managementselskabet og investeringsfondene (BWB Partners I K/S og BWB Partners II K/S) offentliggøres hos det Centrale Virksomhedsregister.

Vil du vide mere om fondene, så kontakt BWB Partners på e-mail info@bwbp.dk.