Holmris fusionerer med B8

5. februar 2018

Holmris og B8 har d.5 februar 2018 underskrevet en aftale om at lægge de to firmaer sammen.Med fusionen af de to store kontormøbelfabrikker med base i Bjerringbro er det også historien om to familier, der finder sammen i en ny stærk fælles enhed. Med fusionen skabes en stærk nordisk udbyder af møbler til det professionelle marked med en samlet omsætning på 1,1 mia. kr. og mere end 400 medarbejdere.

Det nye selskab kommer til at hedde HOLMRIS B8.

HOLMRIS B8 kommer til at beskæftige ca. 180 medarbejdere i Bjerringbro og fusionen giver god mulighed for at få glæde af en række stordriftsfordele på både produktionssiden og i salget. “Det har været vigtigt for mig og familien, at B8 har fundet en fremtidssikret havn og heri ser jeg fusionen med Holmris, som en rigtig god løsning, der også sikrer at arbejdspladser fastholdes i Bjerringbro ” udtaler Niels Due Jensen.

Holmris A/S har igennem de senere år skabt en kraftig vækst i alle fire kundesegmenter Office, Learning, Care og Hospitality (hotel) og indgår i fusionen med den største omsætning. For at kunne forsætte den ambitiøse rejse i både ind- og udland har Holmris brug for stærke rammer at vokse i.

”B8 besidder i dag en række velimplementerede IT og ERP systemer, moderne produktionsfaciliteter og gennemprøvet service- og miljøkoncepter, og det kan vi og vores kunder med fordel drage stor nytte af” siger administrerende direktør Henrik Holmris.

Hovedsædet og produktionen kommer til at ligge på Martin Bachs Vej i Bjerringbro, hvor B8 i dag har til huse.
Ejerkredsen bliver BWB Partners (hovedaktionær), Niels Due Jensen, Henrik Holmris, Niels Henrik Lauritzen og en kreds af ledende medarbejdere. Henrik Holmris bliver administrerende direktør for det nye selskab.

Ambitionen er yderligere vækst og sammenlægningen giver en solid platform for en fortsat ekspansiv udvikling i såvel Nordeuropa som på udvalgte eksportmarkeder.

”De gode etablerede relationer til kunder og leverandører vil igennem fusionen styrkes yderligere, og Holmris B8 vil stå som en innovativ og fremtidssikret virksomhed i markedet”, udtaler Bestyrelsesformand i B8, Søren Østergaard Sørensen.

Sammenlægningen er betinget af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, der forventes godkendt indenfor de næste 8 uger.
Partnerne har valgt ikke at offentliggøre købesummen.