BWB Partners sælger System Frugt til svenske børsnoterede Midsona

7. oktober 2020

BWB Partners og minoritetsaktionærerne i System Frugt A/S (”System Frugt”) har d. 7. oktober 2020 solgt System Frugt til Midsona AB (”Midsona”). System Frugt blev grundlagt i 1991 og har siden 2002 solgt nødder, tørret frugt og bær samt kerner til dagligvarehandlen i Norden. System Frugt er i dag en ledende leverandør af både brand og private label løsninger med egen produktion i Aarhus, hvor 111 af virksomhedens 128 medarbejdere er lokaliseret. I 2019 opnåede System Frugt en omsætning på DKK 385 mio.

Siden BWB Partners’ køb af System Frugt har virksomheden udviklet premium brand’et, Earth Control, som i dag har stærke positioner i Danmark, Finland, Norge og Sverige med et væsentligt potentiale for vækst.

Sælgerne er blevet rådgivet af SCF Advisers, DLA Piper og Grant Thornton.

Yderligere Information:

BWB Partners: Jacob Ø. Bergenholtz, Managing Partner, tlf.: +45 24 64 32 34, e-mail: jb@bwbp.dk

Om Midsona (www.midsona.com)

Midsona udvikler og markedsfører produkter, der gør det lettere for mennesker at leve et sundt liv. Virksomheden er førende i de nordiske lande inden for økologisk mad, helsekost og selvpleje med visionen om at blive en af ​​de førende i Europa. I Danmark markedsføres virksomhedens produkter bl.a. under mærket Urtekram.

Om BWB Partners (www.bwbp.dk)

BWB Partners er et uafhængigt, ejer-ledet dansk investeringsselskab, som investerer i mindre og mellemstore virksomheder med en omsætning på mellem DKK 150 – 750 mio. og et stærkt potentiale for vækst. BWB Partners forvalter to fonde, BWB Partners I og II, som har et samlet kapitaltilsagn på DKK 2,3 mia. og investerer på vegne af danske og internationale investorer.