BWB Partners sælger Pedax

9. marts 2020

BWB Partners og minoritetsaktionærerne i Stema Holding A/S, holdingselskabet for Pedax GmbH (”Pedax”) har d. 9. marts 2020 indgået aftale om at sælge aktiemajoriteten i Pedax til IBL Group. Pedax er et af de globalt ledende selskaber inden for udvikling og produktion af udstyr til bukning og skæring af armeringsjern herunder service af dette udstyr. Pedax har egen produktion i Tyskland og et globalt salgsnetværk, som dækker det meste af Europa, Mellemøsten, Nordamerika, Asien og Australien. I 2019 opnåede Pedax en omsætning på omkring DKK 170 mio. Ejerskiftet medfører ingen ændringer for de eksisterende kundeforhold og samarbejdsaftaler.Parterne har aftalt ikke at oplyse købsprisen. Aktionærerne er blevet rådgivet af Clearwater International, Ebner Stolz og DLA Piper.

Yderligere Information:

BWB Partners: Jesper Wadum Nielsen, Partner, tlf.: +45 20 20 63 46, e-mail: jwn@bwbp.dk

IBL Group: Ivan Bjerg-Larsen, Bestyrelsesformand, tlf.: +45 40 91 85 00, e-mail: ibl@iblholding.dk

Om IBL Group (www.iblholding.dk)

IBL Group er en dansk familieejet investeringsvirksomhed, som investerer i ejendomme og virksomheder både i opstartsfasen og etablerede virksomheder.

Om BWB Partners (www.bwbp.dk)

BWB Partners er et uafhængigt, ejer-ledet dansk investeringsselskab, som investerer i mindre og mellemstore virksomheder med en omsætning på mellem DKK 150 mio. – DKK 750 mio. og et stærkt potentiale for vækst. BWB Partners forvalter to fonde, BWB Partners I og II, som har et samlet kapitaltilsagn på DKK 2,3 mia. og investerer på vegne af danske og internationale investorer.