BWB Partners investerer i iMPREG Group

6. januar 2016

BWB Partners har erhvervet aktiemajoriteten i iMPREG Group fra Ivan Bjerg-Larsen og familie. iMPREG er en førende udbyder på et hurtigt voksende marked for stærke glasfiber-baserede foringer, som benyttes i forbindelse med opgravningsfri renovering af rørledninger.

iMPREG fokuserer for nuværende på renovering af kloak- og spildevandsrør med løbende fokus på produktudvikling. Virksomhedens produkter sælges i dag primært til det europæiske marked, men iMPREG har for nylig etableret sig i både USA og Kina.

iMPREGs løsning for opgravningsfri renovering indebærer væsentligt mindre gravearbejde end traditionel opgravning og udskiftning af rør, ligesom installationstiden er væsentligt kortere. Dette gør løsningen særlig velegnet til renovering af ledningsnet i bebyggede områder, idet trafikken forstyrres mindre. iMPREG præsenteres her i en film om virksomheden.

BWB Partners ønsker at fortsætte virksomhedens internationale ekspansion gennem tilførsel af kapital og yderligere ledelseskompetencer. Ivan Bjerg-Larsen fortsætter som adm. direktør og betydelig aktionær i iMPREG.

”Der er et stadigt stigende behov for renovering af verdens kloak- og spildevandsnet. Vi ser gode muligheder for at fortsætte iMPREGs vækst i Europa og samtidig bygge op i Nordamerika og ikke mindst i Asien”, siger Jacob Bergenholtz, Managing Partner i BWB Partners.

“Med BWB Partners’ indtræden i ejerkredsen indleder vi et kontrolleret generationsskifte, og vi får en hovedaktionær, som kan tilføre kapital og ekspertise til at globalisere iMPREGs afsætning og udnytte det potentiale, der er for vores teknologi verden over”, siger adm. direktør Ivan Bjerg-Larsen.

iMPREG beskæftiger i dag mere end 100 medarbejdere. Hovedsædet ligger i Hellerup (Danmark), produktionen i Ammerbuch (Tyskland), og iMPREG har salgskontorer i Düsseldorf (Tyskland), Chicago (USA) og Shanghai (Kina).

Parterne har valgt ikke at offentliggøre købesummen.

Yderligere oplysninger:
BWB Partners: Jacob Bergenholtz, Managing Partner, tlf: +45 24 64 32 34, e-mail: jb@bwbp.dk
iMPREG Group: Ivan Bjerg-Larsen, CEO, tlf: +45 43 54 85 00, e-mail: ibl@impreg.dk